Reparatie en vernieuwing

Reparatie en verniewing

Waar wij goed in zijn.

Er zijn vele soorten sloten en cilinders in verschillende maten. Op deze pagina geven wij een impressie van veelgebruikte sloten die wij aanbieden. Bij vragen neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Hoofd insteeksloten

De meest gebruikte sloten zijn insteeksloten, deze sloten worden in de deur gefreesd.

Meerpuntsloten

In de meeste nieuwbouwprojecten wordt er gebruik gemaakt van meerpuntsloten. Deze sloten worden door middel van één beweging op verschillende punten afsloten.

Oplegsloten

Een oplegslot is een stalen kastje dat op de binnenzijde van een deur wordt gemonteerd. Naast de goede kwaliteit van de oplegsloten kunnen de cilinders ook worden omgebouwd naar kwalitatief hoogwaardige cilinders. Oplegsloten zijn geschikt voor stompe deuren die naar binnen draaien.

Cilinderslot

Een cilinderslot wordt veel gebruikt bij voordeuren. Deze sloten zijn voorzien van een interne cilinder, welke door middel van een sleutel geopend kan worden. Insteeksloten en oplegsloten vallen onder cilindersloten.

Veiligheidsbeslag

Een veiligheidsbeslag is voorzien van een binnen-en buitenschild. De cilinder in een veiligheidsbeslag is onzichtbaar en wordt beschermd door een zogenaamd rozet. Dit zorgt voor een goede beveiliging tegen inbraken door kerntrekken.

Insteekslot

Een insteekslot is verborgen in een deur. Deze sloten worden geplaatst op houten stompe deuren en vaak gebruik als bijzetsloten. Insteeksloten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Klavier- en smalsloten behoren tot de categorie insteeksloten.

Bijzetslot

Bijzetsloten zorgen voor een extra beveiliging tegen inbraken. Deze sloten worden vaak geplaatst op voordeuren samen met een hoofdslot. Bijzetsloten kunnen zowel op deuren als op ramen worden gemonteerd.

Raamslot

Ramen worden door middel van een raamslot beveiligd tegen inbraken. Dit wordt gedaan door ze te monteren op ramen die van buitenaf gemakkelijk bereikbaar zijn. Een raamslot wordt van binnenuit bediend.